Fabelec in Sint-Pieters-Leeuw is een familiezaak.
Met passie voor onze klanten
Avec de la passion pour nos clients

Zaal AnnA

Bergensesteenweg 700B te Sint-Pieters-Leeuw...

de ideale locatie voor uw evenement!

 
In Sint-Pieters-Leeuw is er de perfect uitgeruste ruimte voor uw vergadering, presentatie, persontmoeting, … De ligging van de zaal AnnA is uitstekend. Catering is evenals mogelijk. De zaal is technisch helemaal aangepast, uw gasten worden er optimaal onthaald. Plant u een belangrijke personeelsvergadering, een voorstelling van een nieuw product, een bijeenkomst van uw vereniging, een workshop? Zaal Anna biedt u hiervoor een zeer geschikte locatie. Een goede omgeving maakt het verschil! In een rustig kader, maar centraal gelegen in de rand van Brussel, boven de electrozaak Selexion-Fabelec, kunt u van deze infrastructuur gebruikmaken. De ruimte is ideaal voor alle professionele activiteiten. Tot 72 personen kunnen er terecht. Wenst u een ontbijt- of lunchbuffet? Of een afsluiter met wijn, frisdrank en water? Wij zorgen daar graag voor. Alles is tot in de puntjes verzorgd!  

Troeven

  In Sint-Pieters-Leeuw is er de perfect uitgeruste ruimte voor uw vergadering, presentatie, persontmoeting, … De ligging van de zaal AnnA is uitstekend. Catering is evenals mogelijk. De zaal is technisch helemaal aangepast, uw gasten worden er optimaal onthaald.   Plant u een belangrijke personeelsvergadering, een voorstelling van een nieuw product, een bijeenkomst van uw vereniging, een workshop? Zaal Anna biedt u hiervoor een zeer geschikte locatie. Een goede omgeving maakt het verschil! In een rustig kader, maar centraal gelegen in de rand van Brussel, boven de electrozaak Selexion-Fabelec, kunt u van deze infrastructuur gebruikmaken. De ruimte is ideaal voor alle professionele activiteiten. Tot 72 personen kunnen er terecht. Wenst u een ontbijt- of lunchbuffet? Of een afsluiter met wijn, frisdrank en water? Wij zorgen daar graag voor. Alles is tot in de puntjes verzorgd!
 

Contact

Katrien@selexion-fabelec.be

Bergensesteenweg 700B – 1600 Sint-Pieters-Leeuw - Katrien Van Enis T: 02/377.18.38 www.selexion-fabelec.be

 

 Contacteer ons

Prijzen

  Gelegen in een rustig kader, boven de Selexion-Fabelec winkel, capaciteit 75 personen zittend, 100 personen staand. Mogelijkheid tot opsplitsing van de zaal met mobiele panelen. Indeling en opstelling volgens eigen behoefte. Volledig uitgerust met beamer, microfoon, voordrachttafel, flipchart, kantelbord, gratis WIFI   Huurprijs zaal   Huurprijs zaal : vanaf 75€*(max.1/2 dag, tot 10pers.) tot 150€*( volle dag , meer dan 10pers.) In huurprijs inbegrepen : tafelschikking en plaatsing van de stoelen volgens uw keuze, party tafels (max 6) en de opkuis van de zaal   Catering   Forfait broodjes met gevarieerd beleg -> 7€*/pp Koud buffet -> prijs op aanvraag   Drank   water (bruisend, plat) en frisdrank (fruitsap, cola, cola light) ->2€*/1l fles Forfait koffie/the inclusief zoetigheden -> 3€*/pp Wijn (wit/ rood) -> op aanvraag   * prijzen exclusief BTW  

Foto’s