Resultaten voor dak

dak
Houtskeletbouw van LivingWood is hot.
Wij werken niet met voorgekauwde plannetjes. Aan de hand van een persoonlijk gesprek proberen we een woning te ontwerpen waarvan de klant zelf de vorm en de afwerking bepaalt, rekening houdend met zijn budget. en alle informatie over ingrepen die subsidies kunnen opleveren. Ook de bouwtijd is een voordeel. De realisatie neemt maar zes maanden in beslag. Budgettair heeft Livingwood een pallet aan mogelijkheden. Wij mikken in eerste instantie op klanten met een doorsnee budget van 160.000 tot 250.000 euro, maar bewijzen tegelijk dat het ook ruimer en groter kan, aldus Cleynen. Aan de voorzijde van de kijkwoonst lijkt het om één huis te gaan, maar wie dichter komt, merkt dat het twee halfopen woningen zijn. Door de ene zijde klassiek vorm te geven en de andere vleugel in een modern kleedje te stoppen, komen alle bezoekers aan hun trekken. De kijkwoning van Livingwood is gelegen aan de Wechelse Baan 149A/B in Lille en is uitgezonderd op feestdagen elke zaterdag en zondag geopend van 13 tot 17u. Meer info op 014/44.00.96 en www.livingwood.be. GVA: Kijkwoningen PDF, 994,1Kb., 12 mai 2014. Houtskeletbouw van LivingWood is hot.
houtskeletbouw is de meest voorkomende.
Niet alleen het energiezuinige aspect maakt bouwen in houtskelet economisch aantrekkelijk, ook de korte bouwtermijn korte duur van het samenvallen van afbetaling lening en huur en de eventueel minder zware funderingsvoorzieningen bij weinig draagkrachtige gronden, kunnen het algemeen kostenplaatje aanzienlijk verlagen. In een 3bouw houtskeletwoning heerst een behaaglijk woonklimaat. Door de lage thermische inertie warmt de woning snel op en wordt zeer snel de comforttemperatuur bereikt. Men kan in een houtskeletwoning aangenaam wonen bij een temperatuur die lager is dan bij andere soorten constructies. Een 3bouw houtskeletwoning biedt dus een zeer hoog thermisch comfort. Flexibiliteit in bouwen en afwerking. Van ruwbouw-casco tot totaalconcept is mogelijk. Alle vormen van afwerking kunnen door 3bouw aangeboden worden. Een kwaliteitswoning op maat gebouwd door het 3bouw-team en perfect afgewerkt tot in de kleinste details of de handige doe-het-zelver, die opteert voor ruwbouw of winddicht, geniet op deze manier tevens van de kennis en jarenlange ervaring van het 3bouw-team om zijn droomwoning budgetvriendelijk zelf af te bouwen. Gratis inspiratieboek aanvragen. Bezoek onze 2 kijkwoningen. Bezoek onze kijkwerven. Bouwen van kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woningen in houtskeletbouw.
D-dak Timmer- en dakwerken Maarkedal.
SecuOne is een Amerikaans dakrubbersysteem voor professioneel gebruik.Met SecuOne ligt de waterdichte toekomst onder alle omstandigheden op uw dak.Dit EPDM-rubberproduct is voorzien van een gepatenteerd extra zwaar bitumschild. Mede dankzij de massieve polyesterwapening krijgt u het ultieme strakke dak. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerst dag. Meer info
dak
KD Dak, Nieuwkerken-Waas - Dakwerken met oog voor detail.
KD Dak Dakwerken met kraan. press to zoom. Over KD Dak. KD Dak is een ervaren dakwerkersbedrijf uit Nieuwkerken-Waas Sint-Niklaas. Naast dakwerken voeren wij ook gevelbekleding uit. Zoals ons logo het aangeeft, gaan wij enkel voor een topresultaat met de pijl naar boven.
aquilegia.be
Dak Bouwpunt Deckers.
Vergeet je ook niet om je dak te isoleren? Dat isolatie bijzonder belangrijk is, dat weet intussen iedereen. Dat warmte stijgt en de meeste energie dus via het dak ontsnapt, hoeft ook geen betoog meer.De klassieke dakisolatie is een vorm van na-isolatie waarbij glaswol en rotswol in de vrije ruimten wordt geplaatst.
dak
EPDM-dakbedekking kopen? Zelfdakstore - met gemak een nieuw dak.
Zelf je EPDM dak plaatsen. Poolhouse en tuinhuis. Demo afspraak maken. VRAAG OFFERTE AAN. Het totaalsysteem uitgelegd. Wij geven jou de nodige materialen, lijmen, accessoires én advies op maat van jouw project. EPDM-dakbedekking kopen was nog nooit zo makkelijk. Met ons totaalsysteem kan je jouw dak bekleden in EPDM-dakbedekking, van A tot Zelfdakstore. Stap 1: ondergrond. Bouw je dak op met een houten of betonnen ondergrond. De huidige dakbedekking blijft liggen.
optimizer google
Hellend dak isoleren met Unilin UNILIN Insulation.
Als je weet dat 30 van de warmte verloren gaat via het dak, wat nefast is voor het E-peil van je woning, focus je best eerst op dakisolatie. Unilin Insulation biedt drie oplossingen voor het isoleren van je hellend dak.
zinken dak
Alu-dak - Een betrouwbare partner voor al je dakwerken.
We raden aan om 1 of 2 keer per jaar een nazicht en onderhoud van je dak te voorzien, dit kan perfect op afspraak. Alu-dak zorgt eveneens voor een kort verslag van de toestand van uw plat dak, goten, etc.
zonnepanelen
Welkom bij Vajo Dak Schrijnwerk BVBA.
Lees meer Vajo Dak en Schrijnwerk vestigt zich sinds 1 april in Maasmechelen. Binnenkort vestigt Vajo Dak en schrijnwerk BVBA zich in Maasmechelen. Lees meer Binnenkort vestigt Vajo Dak en schrijnwerk BVBA zich in Maasmechelen. Waarom is de calorische waarde van materialen belangrijk?
dak
Apok uw specialist voor dak en gevel.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd in de picture met onze speciale prijzen en nieuws. We gebruiken cookies om u de beste service aan te bieden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
dak
tomsdak Uw specialist in dakwerken.
Via het dak komt er immers veel meer licht binnen dan via de gevels omdat de lichtsterkte in het zenit veel hoger is dan aan de horizon. Bovendien kent daklicht heel wat minder problemen met contrastwerking, verblinding en hinderende obstakels.

Contacteer ons